Ternevej 55E, 8700 Horsens
22626186
kippfitness@hotmail.com

Kostvejledning og træningsforløb

Kostvejledning er for dig der ønsker et vedvarende vægttab eller generelt en sundere livsstil. Med en god kostvejledning og en større viden, kan du selv skabe mere energi og kvalitet i din hverdag.

Jeg vil ikke præsentere dig for en mirakelkur eller udelukke bestemte “forbudte” fødevarer for disse findes ikke. Det hele handler om viden samt at skabe gode og sunde vaner der kan passe ind i din hverdag.

I et forløb med mig vil jeg være din motivator samt din trofaste følgesvend igennem hele forløbet. Jeg vil være der til at guide, støtte og motivere dig igennem forløbet, så du får de bedste forudsætninger for at fortsætte på egen hånd efter vores forløb sammen. Du tjekker ind hver søndag, hvor du sender en opdatering til mig via min online platform, hvor du skriver hvordan ugen er gået, billeder (hvis du ønsker), din vægt osv. Jo mere du fortæller – jo bedre kan jeg hjælpe dig.

Et kostvejledning og træningsforløb hos mig indeholder:

  • Opstartssamtale hvor vi forventningsafstemmer, fastsættelse af personlige mål og delmål, analyse af nuværende kostvaner, træning, motivation m.v.
  • Skræddersyet kost – og træningsplan som udarbejdes på baggrund af dig og din hverdag, kostpræferencer, allergier, tid, økonomi m.v. og som tilpasses hver 4. uge eller efter behov.
  • Adgang til online platform, hvor du kan følge din egen fremgang samt se din kost- og træningsplan.
  • Et hæfte med nyttig læsning om sund kost, hvad kosten kan og hvad kosten bidrager med til kroppen.
  • Fri mailkorrespondance igennem hele forløbet.