Ternevej 55E, 8700 Horsens
22626186
kippfitness@hotmail.com

Om mig

Hvem er Maj-Brit Kipp Jakobsen?

Jeg er 33 år, og er bosat i Horsens. Jeg er mor til en dejlig dreng på snart 9 år, så jeg ved godt hvor svært det kan være at få kost og træning til at spille i en presset hverdag.

Jeg vil karakterisere mig selv som en sundhedsentusiast, og i mit samarbejde med mine klienter er det min fornemmeste opgave, at hjælpe dem med at blive en bedre og sundere udgave af sig selv – uden at gå på kompromis med sin livskvalitet. Min passion er, at hjælpe mine klienter med at opnå deres individuelle mål, hvilket er det der driver mig i mit arbejde.

CV

• Certificeret fitnessinstruktør v. Fitness Institute

• Certificeret personlig træner v. Fitness Institute

• Certificeret kostvejleder v. Fitness Institute

• Masterclass i børn og overvægt

Min kostfilosofi

Da jeg har en stor interesse for kosten og dens betydning for kroppen, har jeg afprøvet diverse diæter på egen krop, med det mål, at få en større forståelse for, hvorledes kroppen reagerer på kosten. Jeg har lært, hvilke fødevarer jeg har bedst af at udelukke fra min kost samt begrænse indtaget af. Derudover har jeg erfaret, hvilke fødevarer min krop i den grad takker mig for at indtage. I min verden er der absolut ingen restriktioner, men derimod et fornuftigt og velovervejet indtag af fødevarer. At indtage en fornuftig mængde mad/kalorier betyder ikke en stram diæt med restriktioner eller en forringelse af livskvaliteten – tværtimod! Det betyder en livsstilsændring, som din krop og sind vil takke dig for.

Min træningsfilosofi

Jeg har igennem flere år brugt utallige timer nede i mit lokale fitness center, i håb om at forbrænde en masse kalorier, for at opnå et vægttab. Jeg er heldigvis blevet meget klogere, og jeg har lært, hvorfor jeg aldrig opnåede de ønskede resultater trods min store indsats og træningsmængde. Du kan træne utallige timer uden at opnå de ønskede resultater, hvis du fortsat har en manglende forståelse for hvor stor kostens indflydelse faktisk er. Min teoretiske samt praktiske forståelse har i dag medført en mindre ugentlig træningsmængde – sammenlignet med tidligere, da min træning i dag er meget mere effektiv. Mit fokus ligger på min styrketræning, og jeg har lært at være i større kontakt med min krop under et styrketræningspas. Jeg har en meget begrænset mængde af konditionstræning, som jeg har oplevet positive resultater med. Jeg laver konditionstræning nogle gange om ugen, og her fokuserer jeg primært på høj intensitetstræning – og ikke udholdenhedstræning – som tidligere var ved at tage livet af mig.

Min drøm

Min drøm er at være et naturligt forbillede. Jeg ønsker at vise dig vejen til en sund, velfungerende og stærk krop, uden følelsen af sult eller afsavn undervejs. Jeg ønsker at vise dig, at en sund og varieret kost i kombination med en effekt træning er vejen mod din drøm. I min kost- og træningsvejledning er mit mål ikke kun at mine kunder opnår deres mål, men at de får en forståelse for deres krop. Jeg ønsker at give mine klienter den bedste vejledning og samtidig give dem værktøjerne til at træffe de sunde valg. Jeg ønsker at være første skridt på vejen mod din nye livsstilsændring. Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har nogle spørgsmål – eller hvis du ønsker min vejledning til at opnå netop din drøm.