Ternevej 55E, 8700 Horsens
22626186
kippfitness@hotmail.com

Uforpligtende samtale

Har du brug for forandring? Men ved du ikke helt hvor du skal starte? Så start din forandring med en uforpligtende kostsamtale hos mig, hvor vi taler om nuværende kostvaner, mål og ønsker for fremtiden, motivation og hvad jeg kan hjælpe dig med fremover, hvis du ønsker et forløb med mig. Samtalen er af en times varighed.

Der kan også købes en Inbody-måling samt en kort gennemgang heraf for kr. 200 Målingen viser bl.a. kropskompositionen, vægt, BMI, fedtmasse, fedt %, muskelmasse, BMR og meget mere. Jeg vil gennemgå alle resultater med dig og give dig en forklaring på resultaterne.

En Inbodymåling giver et godt og meget præcist overblik over både vægt, muskelmasse, fedtprocent, kropskomposition, fedt om de indre organer samt et estimat over dit daglige kaloriebehov på baggrund af den øvrige måling.

Metoden der anvendes kaldes ”bioimpedansmåling” og går ud på at der sendes en lille vekselstrøm igennem kroppen fra 8 forskellige punkter hvorefter den elektriske modstand i kroppen måles. Kroppen indeholder en stor mængde vand og niveauet af elektrisk modstand, varierer i overensstemmelse med mængden af vand i kroppen og således sammensætningen af fedt-, muskel- og knoglevæv.

Det gør ikke ondt at få foretaget denne måling.

Inbody 270