Ternevej 55E, 8700 Horsens
22626186
kippfitness@hotmail.com

Kostplan

Vil du gerne have en kostplan, som du selv kan følge når du har behov for det? Og har du ikke brug for løbende vejledning? Så er dette muligheden til dig. Selvom man ikke ønsker løbende vejledning vil en kostplan som denne alligevel vise hvor nemt det er at spise sundt samt hvor meget mad man kan spise indenfor den mængde kalorier der passer til lige netop dig og det mål du ønsker at opnå – og denne viden vil man kunne bruge og have gavn af fremover.

Jeg udarbejder kostplaner som er tilpasset dig, dit kaloriebehov, din tid, din økonomi samt dine egne ønsker til fødevarer. Der er i kostplanen 6 retter at vælge imellem til hvert måltid. Du vil med en kostplan fra mig få en kostplan der er skræddersyet til lige netop dig og din hverdag. Der medfølger et hæfte med nyttig læsning om sund kost, hvad den kan og hvad den bidrager med til kroppen. Dette hæfte er gratis fra mig til dig.
Du får en mail fra mig med spørgsmål om bl.a. højde, vægt, mål, motivation samt præferencer indenfor fødevarer, og på baggrund heraf vil jeg udarbejde DIN kostplan, som du vil modtage som en PDF fil på mail.

Der medfølger derfor IKKE et forløb

Kostplan kr. 500