Ternevej 55E, 8700 Horsens
22626186
kippfitness@hotmail.com

Skal man spise morgenmad hvis man gerne vil tabe sig?

Skal man spise morgenmad hvis man gerne vil tabe sig?

Du har måske hørt en hulens masse holdninger og meninger om hvorvidt man skal spise morgenmad når man gerne vil tabe sig.

Lyder nedenstående bekendt?

  • Det er dagens vigtigste måltid
  • Du ødelægger din forbrænding hvis du springer et måltid over
  • Du spiser bare slik senere hvis du ikke spiser morgenmad
  • Uden morgenmad tager man på

Min helt klare mening er, at man ikke skal spise morgenmad for at tabe sig. Hvis man ikke er sulten om morgenen eller hvis morgenmad bare ikke lige passer ind i din hverdag så er det jo bare sådan det er. At spise morgenmad er ikke mere rigtigt end ikke at gøre det. Et vægttab handler om kalorieunderskud pr. dag eller pr. uge alt efter hvad man har det bedst med. Et vægttab har intet at gøre med hvor mange måltider du spiser om dagen eller om du kalder det morgenmad eller formiddagsmad eller hvilken tid på dagen du spiser det – det handler om kalorieunderskud. DU skal planlægge dine måltider så det passer bedst ind i din hverdag og så er det det helt rigtige for dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *