Ternevej 55E, 8700 Horsens
22626186
kippfitness@hotmail.com

Balanceolie fra Zinzino

Balanceolie fra Zinzino

Vi ved mere om ernæring og sundhed end nogensinde før, men alligevel stiger vores sundhedsmæssige udfordringer.

Over 500.000 tests er foretaget på verdensplan og 95% af disse tests viser en ubalance mellem omega 3 og omega 6. Vi får altså for meget omega 6 i forhold til omega 3. Et for stort indtag af omega 6 (mættet fedt) skaber ubalance i vores celler, og disse kan derfor ikke beskytte vores krop optimalt. En sund krop i balance bør have en fedtsyrebalance på 3:1, men dette er langt fra tilfældet. Chokerende nok har folk der allerede tager et omega 3 tilskud et gennemsnitligt forhold på 7:1, mens folk der slet ikke tager omega 3 tilskud ligger på et gennemsnitslig forhold på 15:1. Man skal nemlig være ekstra opmærksom på, at det omega 3 tilskud man tager ikke indeholder omega 6 også, da vi i forvejen for alt for meget af dette. Det høje indhold af omega 6 i forhold til omega 3 er meget problematisk, da højt indhold af omega 6 bidrager til inflammation og dermed udvikling af livsstilssygdomme, såsom hjerte-kar sygdomme, gigt, ledsmerter m.v.

Testen vil være relevant for dig med:

  • Kroniske smerter
  • Hudproblemer
  • Mistanke om inflammation i kroppen
  • Oplevelse af problemer med heling og rehabilitering af skader
  • Ledsmerter
  • Et ønske om at bevare og styrke sundheden samt immunforsvaret

Denne test er en videnskabelig test, som afdækker niveauet af omega 3 og omega 6 i blodet. Testen tager ca. 2 minutter og er smertefri. Testen foretages ved et prik i fingeren, hvorefter 2-3 dråber blod opsamles på et stykke testpapir. Herefter forsegles blodprøven og sendes til vores partner laboratorium VITAS. Indenfor 15-20 dage vil du få resultatet, som vil være tilgængelig online via din unikke og personlige kode, som udleveres med dit test-kit.

Testen kan købes enkeltvis, men der kan opnås favorable rabatter herpå ved køb af balanceolien. Testen kan købes enkeltvis her eller som en pakkeløsning med efterfølgende abonnement på balanceolien her.

Tager man testen og det viser sig, at man er i balance – altså 3:1 eller lavere så får man sine penge tilbage.

Jeg har selv taget en test som inden indtagelse af balanceolien viste en ubalance på 10,7:1. Om 3 måneder tager jeg testen igen for at se hvordan min balance så ser ud. Efter en måneds indtagelse har jeg allerede oplevet et boost i mit immunforsvar og min restitution.

Omega 3 kommer typisk fra fed fisk, men det er nærmest umuligt at spise sig til den mængde, vi har brug for. Man kan også få omega 3 fra alger, hørfrø og valnødder. Omega 3 fra alger er dog det mest optimale for os mennesker at optage, og faktisk er det også den omega 3 vi får igennem fisk, da fiskene netop spiser algerne.

Balanceolien indeholder den højeste kvalitet af fiskeolie (findes også som vegansk) i en kombination med en særlig koldpresset olivenolie (omega 9), som beskytter fiskeolien mod oxidering (at blive dårlig og harsk) samt indeholder polyfenoler. Olien fås både som ren olie samt som kapsler. Olien kommer i flere smagsvarianter, og smager slet ikke af fiskeolie.

Er du interesseret i at høre mere om dette fantastiske produkt eller nogle af de andre kosttilskud fra Zinzino, så kontakt mig for et møde (fysisk eller online) eller et telefonmøde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *