Kostsamtale incl. Inbodymåling

Har du brug for forandring? Men ved du ikke helt hvor du skal starte? Så start din forandring med en kostsamtale hos mig, hvor vi taler om nuværende kostvaner, mål og ønsker for fremtiden, motivation og meget mere. Vi vil sammen fortage en Inbodymåling og gennemgå disse tal. Samtalen er af en times varighed og koster kr. 850 incl. Inbodymåling.

Der kan også købes en måling samt en kort gennemgang heraf for kr. 250 Målingen viser bl.a. kropskompositionen, vægt, BMI, fedtmasse, fedt %, muskelmasse, BMR og meget mere. Jeg vil gennemgå alle resultater med dig og give dig en forklaring på resultaterne.

En Inbodymåling giver et godt og meget præcist overblik over både vægt, muskelmasse, fedtprocent, kropskomposition, fedt om de indre organer samt et estimat over dit daglige kaloriebehov på baggrund af den øvrige måling.

Metoden der anvendes kaldes ”bioimpedansmåling” og går ud på at der sendes en lille vekselstrøm igennem kroppen fra 8 forskellige punkter hvorefter den elektriske modstand i kroppen måles. Kroppen indeholder en stor mængde vand og niveauet af elektrisk modstand, varierer i overensstemmelse med mængden af vand i kroppen og således sammensætningen af fedt-, muskel- og knoglevæv.

Det gør ikke ondt at få foretaget denne måling.

Inbody 270

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen